خريد بک لينک
گيفت کارت
رزرو آنلاين هتل خارجي
ثبت شرکت در عمان
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه سوکر استار ارزان
بتن سخت
فلنج
ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای
ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای

ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای

دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای

فراوری شکلات
بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات
فراوری آسیاب میله ای
دسته بندی ترجمه مقاله
فرمت فایل docx
حجم فایل 658 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

عنوان انگلیسی مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate

عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 17

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد

قیمت : 13500 تومان

 

چکیده ترجمه :

هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف انرژی است.آزمایش پس از  طرح ریزی مرکب مرکزی(CCD) برنامه ریزی شده و با توجه به زمان فراوری(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را  در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهینه سازی عبارتست از  به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش شرایط کار 70دور در دقیقه بوده و زمان فراوری 58دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط بهینه سازی به شرح زیر است.58دور در دقیقه و 38.5 دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 کیلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزایش بهره وری  دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.

کلیدواژه:شکلات،فراوری آسیاب میله ای،طراحی تجربی،بهینه سازی،تابع مطلوب

1-مقدمه:

براساس قانون فعلی اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهیه شکلات به عنوان یک محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از 35% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از 18%کره کاکائو و کمتر از 14%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود...

دانلود ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای







ادامه ي مطلب

امتیاز : 3


طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در آسیاب گلوله ای ,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *


پاور بانک ارزان گن لاغری میس بلت گیرنده دیجیتال موبایل گن لاغری خرید دانگل براوو فروشگاه اینترنتی